Plan for bytte fra Canal Digital til Get

(oppdatert 18.01.2016)

Som tidligere varslet så vil vi bytte leverandør av TV og bredbånd fra Canal Digital til Get nå i månedsskiftet januar/februar. Get sin entreprenør vil starte arbeidet med å skifte utstyr i fellesområdene denne uka.

Denne uka vil alle beboere også få brev fra Get med informasjon om utlevering av utstyr, hvordan man oppgraderer bredbåndshastighet, hvordan ordne tilgodelapp for tidligere kjøpt PVR-boks fra Canal Digital (siste 48 mnd), og mer.

Hver enkelt leilighet vil få beskjed med lapp på døra eller i postkassa med tidspunkt for når det skal gjøres arbeid inne i leiligheten. Dette dreier seg om et enkelt skifte av kabel-TV-pluggen i veggen, det skal ikke ta mer enn 15 min å gjennomføre. Når dette skiftet er gjort så vil leiligheten få signal fra Get. Fram til skiftet skjer så vil det være tilgjengelige signaler fra Canal Digital.

Når du har fått signal fra Get så kan du returnere utstyr du har lånt av Canal Digital (modem, kabel, evt. om du ikke har kjøpt TV-boks) med returblanketten som ble utdelt i posten i desember.

For mer informasjon om hvorfor vi bytter leverandør se følgende informasjonsbrev: